Türkoba Mahallesi, Erguvan Sokak No:26 / K 34537 Tepekent - Büyükçekmece İstanbul-Türkiye
Yerleşkede Bulunan Bölümler
Fen-Edebiyat Fakültesi
Güzel Sanatlar Fakültesi
İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi
İletişim Fakültesi
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Yabancı Diller Yüksekokulu
Kemalpaşa Mahallesi, Halkalı Caddesi No:101 34295 Sefaköy - Küçükçekmeceİstanbul-Türkiye
Meslek Yüksek Okulu
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Merkez Efendi MahallesiEski Londra Asfaltı Cd. No 1/3, 34010 Cevizlibağ - Zeytinburnuİstanbul-Türkiye
Tıp Fakültesi
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu
T.C. İstanbul ArelÜniversitesi
“Aşçılık” Programının temel amacı, gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış, uluslararası alanda rekabet edebilecek genç yiyecek içecek elamanları yetiştirmektir. Bu programda yalnızca aşçı olarak dar kapsamda yetişmelerinin ötesinde, bu alanın gerektirdiği genel kültür dersleri ile de donatılmasını sağlamak.
Yiyecek-içecek yönetimi ve yemek pişirme teknikleri teorik ve uygulamalı dersler olarak hazırlanmıştır.
Bölümde İngilizce ağırlıklı olarak dört dönem boyunca verilmektedir. Seçmeli dersler olarak da Fransızca, Almanca, İtalyanca gibi yabancı dillerden de ders almaları sağlanacaktır. Klasik yemek pişirme teknikleri, Fransız, Türk, Osmanlı, Akdeniz, Uzakdoğu mutfakları ve modern mutfak tekniklerinin uygulamalı olarak verilmesi programa alınmıştır.
DGS ile Geçiş Yapılabilecek Lisans Bölümleri *
* 2018 ÖSYM kılavuzunda yer alan bölümlerdir.
-
2018 © İstanbul Arel Üniversitesi